Стока в количката: 0
Сума: 000.00 лв
Лични предпазни средства, работно облекло, работни обувки и екипировка
За нас

BULSNAB.COM - работно облекло, работни обувки, работни ръкавици, защитна екипировка и лични предпазни средства - каски, антифони, противогази, ботуши, защитни очила, оборудване за височинна защита.

Нашата компания е основана през 1996 година с основна дейност внос, износ и търговия с работно облекло и лични предпазни средства.

Винаги разполагаме на склад с широка гама работни обувки, работни дрехи, ръкавици, ботуши, очила, каски, антифони, противопрахови маски, каски и други лични предпазни средства.

Фирмата ни предлага бродерия и ситопечат на фирмени знаци и надписи върху работното облекло, а също така изработване по поръчка на изделия от брезент и други материали (чували, тенти, чанти и др.)

Целта на създаването на интернет магазина е да предоставим на нашите клиенти удобен инструмент за съставяне на заявки. Регистрирайки се в нашия магазин, Вие ще можете лесно да правите поръчки, да следите сроковете на тяхното изпълнение и доставка. Регистрирайки се като наш клиент, ще можете за разчитате на индивидуален ценови план, а също така ще можете да съставите списък от артикули, които поръчвате често - "фаворити", което значително ще улесни съставянето на следващите Ви заявки.

Ако бихте искали да получите преференциални цени за артикули, които ползвате регулярно или закупувате в големи количества, можете да ни изпратите "запитване за преференции". Нашата цел е да удовлетворим максимално специфичните изисквания на всеки наш клиент.

 

Съобщение


  Проверка на данните